SALE met hoge kortingen

Zoek

Damesschoenen Wijdte G

Damesschoenen in wijdte G zijn ontworpen om comfortabel te zijn voor vrouwen met voeten die niet bijzonder smal of breed zijn. De voorvoet, middenvoet en hiel zijn zo ontworpen dat het genoeg ruimte biedt zodat het niet knelt maar toch mooi om uw voet sluit. Mocht u twijfelen of heeft u voetklachten? Hielspoor, Peesplaatonsteking, voorvoetproblemen. Wij meten uw voeten op met een 3D scanner en geven u een zooladvies. Bij aankoop van een paar schoenen of zolen is dit advies gratis

Merk

Maat

Kleur

Diabetici

Hakhoogte

Kuitwijdte

Peesplaat/Hielspoor

Reuma/Atrose

  Sluiting

  Uitneembaar voetbed

  Wandelschoenen

  Wijdte

  Zoolstijfheid

   Wat is wijdte G?

   Damesschoenen in wijdte G bieden een normale pasvorm. Als uw voeten een gemiddelde breedte hebben en u geen specifieke breedteproblemen heeft zoals smalle of brede voeten, dan is wijdte G geschikt voor u.

   Durea

   Durea staat voor uitmuntend vakmanschap en kwaliteit. Dit merk streeft naar het creëren van perfecte schoenen. Elke schoen is het resultaat van nauwkeurig ontwerp en zorgvuldige productie, waarbij alleen perfectie wordt geaccepteerd. Durea biedt een breed scala aan wijdte maten van E t/m M, bij Koster Schoenmode zijn wij dan ook enthousiast om de collectie damesschoenen in wijdte G van Durea aan te bieden.

   Kwaliteit & Comfort

   Het kiezen voor Durea betekent kiezen voor kwaliteit die zowel voelbaar als zichtbaar is. De damesschoenen in wijdte G zijn ontworpen met comfort als prioriteit. Ze begrijpen dat elke voet uniek is en streven ernaar schoenen te bieden die niet alleen stijlvol zijn, maar ook buitengewoon comfortabel.

   Innovatie

   Daarnaast loopt Durea voorop in innovatie. Ze aarzelen niet om traditionele methoden te combineren met moderne technieken om de allerbeste schoenen op de markt te brengen.

   Waarom Durea kiezen?

   De keuze voor Durea gaat verder dan alleen het selecteren van schoenen; het is een keuze voor traditie, kwaliteit en een ongeëvenaarde draagervaring. Betreed de wereld van Durea bij Koster Schoenmode en ervaar het verschil.

   TOP

   WINKELWAGEN 0

   Toegevoegd aan verlanglijst