SALE met hoge kortingen

Search

Damesschoenen Wijdte M

Wij begrijpen de uitdaging van het vinden van comfortabele en goed passende schoenen. Daarom bieden wij damesschoenen in wijdte M speciaal voor zeer brede voeten,

Onze collectie van hartje schoenen in wijdte M is speciaal ontworpen om aan deze behoeften te voldoen. Koster Schoenmode biedt gratis zooladvies bij aankoop van een paar schoenen of zolen. Met behulp van onze 3D-scanner meten we uw voeten nauwkeurig op en geven wij u een gepast zooladvies.

Merk

Maat

Kleur

Diabetici

Hakhoogte

Kuitwijdte

Peesplaat/Hielspoor

Reuma/Atrose

  Sluiting

  Uitneembaar voetbed

  Wandelschoenen

  Wijdte

  Zoolstijfheid

   Waarom Wijdte M?

   Wijdte M-schoenen bieden aanzienlijk meer ruimte in het voetbed wat resulteert in een comfortabele pasvorm zonder knelling of ongemak. Deze schoenen zijn ideaal voor mensen met zeer brede voeten, of het nu vanwege de natuurlijke vorm van de voet is of als gevolg van specifieke voetproblemen zoals; Hallux Valgus, reuma of artrose.

   Collectie

   Bij Koster Schoenmode streven we ernaar om schoenen van hoogwaardige materialen aan te bieden die zowel stijlvol als aangenaam zijn. Ontdek onze selectie damesschoenen in wijdte M, bij Koster Schoenmode en ervaar het verschil van schoenen die speciaal zijn ontworpen voor zeer brede voeten. Bij Koster Schoenmode geloven we dat iedereen recht heeft op comfortabele, goed passende schoenen.

   Hartjes damesschoenen wijdte M

   Op zoek naar damesschoenen in wijdte M die ongeëvenaard comfort bieden? Ontdek Hartjes schoenen, een merk met Oostenrijkse roots en een sterke reputatie op het gebied van kwaliteit en pasvorm.

   Comfort op Zijn Best

   De schoenen van Hartjes staan bekend om hun uitstekende comfort. Deze schoenen zijn ontworpen met het oog op draagbaarheid, met kenmerken zoals dempende zolen en ondersteunende inlegzolen.

   Precieze Pasvorm in Wijdte M

   De nauwkeurige pasvorm van Hartjes is een ander opvallend kenmerk. Zo bieden ze onder andere damesschoenen in wijdte M, wat betekent dat je kunt rekenen op schoenen die perfect bij jouw voeten passen. Deze pasvorm is essentieel voor het verminderen van ongemak en het bevorderen van een gezonde voet.

   Naast comfort en functionaliteit biedt Hartjes ook stijlvolle ontwerpen die geschikt zijn voor diverse gelegenheden. Bovendien zijn ze milieubewust en werken ze aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk.
   Kies voor Hartjes damesschoenen in wijdte M en ervaar verschil met het vakmanschap en comfort van Hartjes schoenenmode.

   Wij gaan verder dan het aanbieden van schoenen.

   Wijdte maat M is een minder toegankelijke breedte maat de schoenen missen vaak elegantie en comfort. Het is helemaal lastig als u lijd aan voetklachten of voetproblemen. Koster Schoenmode is er dan ook om te helpen.
   Voor aanbeveling bij voetklachten kunt u terecht op onze speciale pagina “Advies bij voetproblemen“.
   Als u liever een afspraak wilt maken met een adviseur, kunt u contact met ons opnemen per e-mail of telefonisch, voor advies op maat.

   TOP

   WINKELWAGEN 0

   Toegevoegd aan verlanglijst