• √ Gratis verzending in Nederland vanaf € 39,-
  • √ Eersteklas service en advies
  • √ Ruilen is geen probleem
  • √ Gratis verzending in Nederland vanaf € 39,-
  • √ Eersteklas service en advies
  • √ Ruilen is geen probleem

Koster schoenmode al meer dan 50 jaar het adres voor uw schoenen

Koster schoenmode Nieuwegein

» Over ons

» Service aan huis

» Route

» Contact

» Openingstijden

Over Koster schoenmode Nieuwegein

Koster schoenmode is een familiebedrijf met een historie van meer dan 50 jaar. Op 14 maart 1968 opgericht door Herman Koster. Onze winkel heeft een ruim assortiment merkschoenen voor het hele gezin.

Een enthousiast team vakmensen staat voor u klaar

Met veel plezier helpen wij onze klanten en doen onze uiterste best u het beste advies te geven. Wij nemen regelmatig deel aan trainingen over onze producten om onze klanten nog beter te adviseren, daarnaast bezoeken wij interrnationale vakbeurzen om ons te informeren over de laatste trends. 

Schoenen met een perfecte pasvorm

De grote schoenencollectie staat garant voor een perfecte pasvorm -en goede kwaliteit. Naast onze modecollectie hebben we ook een uitgebreide collectie comfort schoenen in diverse wijdte maten (D t/m M), ook geschikt voor uw eigen steunzolen. Daarnaast hebben de medewerkers in de winkel ruime ervaring op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Koster schoenmode biedt u dus altijd persoonlijk & deskundig advies! Al deze kennis is vertaald naar de webwinkel. Nu kunt u dus ook al die schoenen online kopen met de vertrouwde service van Koster Schoenmode.

Service aan huis

Door onze specialisatie in meerdere pasvormen weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om schoenen te passen. Het kan gebeuren dat u niet in de gelegenheid bent om onze winkel te bezoeken, in dat geval maken wij graag een afspraak bij u thuis. Voorwaarde is wel dat de afstand niet meer dan 25 km van onze winkel is. Indien u gebruik wilt maken van deze service dan kunt u het beste eerst op de site bekijken welke schoenen uw voorkeur hebben, daarna kunt u telefonisch of per email een afspraak maken en uw voorkeur opgeven

Merkschoenen voor het hele gezin

Koster schoenmode heeft een ruime keuze damesschoenen voor elke gelegenheid van merken als Gabor, Dkode Softwaves, Nero Giaradini, Marutti, Red-Rag, ARA, Remonte, Footnotes, Durea, Waldlaufer, Dkode. P-L-D-M, Ca'shott, Xsensible, Wolky.

Koster schoenmode heeft ook een uitgebreide collectie herenschoenen: zowel sportieve als geklede schoenen, van o.a. Van Bommel, van Lier, Floris van Bommel, Ara, Rockport, Mephisto, Australian, Grisport,

Op het gebied van kinderschoenen vindt u bij Koster schoenmode onderscheidende merken, daarnaast hebben we kinderschoenen met verschillende wijdte maten (S-M-B), van Twins, Trackstyle, Red-Rag, Freaks, Jochie, Gattino, Giga, Develab en Braqueez.

Route, contact en openingstijden Koster modeschoenen Nieuwegein

Route

Contact

Contact informatie:
KOSTER SCHOENMODE
Raadstede 57
3431 HA Nieuwegein
Nederland

Tel NL: 030 603 50 68
Emailadres: info@kosterschoenmode.nl
 
KVK nummer : 30048812
BTW nummer : NL001995391B37
IBAN :  

Openingstijden

 
Openingstijden
Dag
Maandag  12:00 t/m 18.00
Dinsdag  09:30 t/m 18.00
Woensdag  09:30 t/m 18.00
Donderdag  09:30 t/m 18.00
 Vrijdag  09:30 t/m 21.00
 Zaterdag  09:30 t/m 17.00
 Zondag  12.00 t/m 17.00
       

Blijf op de hoogte van de laatste trends en aanbiedingen