SALE met hoge kortingen

Verlanglijst
Search

Berkelmans

Berkelmans herenschoenen sinds 1980

Berkelmans schoenen is een onvervalst Nederlands schoenenmerk met een lange historie. Het bedrijf bestaat als sinds 1890 en kent zijn oorsprong in het Brabantse Oisterwijk. Berkelmans heeft zich altijd gericht op de productie van klassiek herenschoenen. De laatste jaren is men het assortiment verder gaan ontwikkelen met de uitbreiding van casual herenschoenen en herensneakers.

Herenschoenen met prints

De passie voor schoenen ziet u terug in het Berkelmans waar veel oog is voor details. Zo zijn geprinte herenschoenen de laatste jaren steeds populairder geworden. De prints worden in suede gedrukt ze blijven lang mooi en zijn eenvoudig te onderhouden

Schoenen met bijpassende riemen

Een mooi detail zijn de bijpassende riemen. Doordat Berkelmans zelf de technologie van printen beheerst is het mogelijk om exact matchende riemen te maken.

Ook verkrijgbaar in beide leesten en met uitneembaar voetbed

Berkelmans herenschoenen zijn meestal gemaakt op een brede H leest. Een groot aantal modellen hebbenBer een uitneembaar voetbed wat deze schoen ook geschikt maakt voor aangemeten correctiezolen.

Bestel Berkelmans herenschoenen online bij Koster Schoenmode

Berkelmans schoenen kunt u eenvoudig online bekijken en bestellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de schoenen van Berkelmans te passen in onze winkel. Onze medewerkers helpen u graag en geven u passend advies. Kom dus langs in onze winkel of bekijk en bestel online.

TOP

WINKELWAGEN 0

Toegevoegd aan verlanglijst