SALE met hoge kortingen

Zoek

De Rooy Lederwaren

De Rooy luxe en trendy lederwaren

.J. de Rooy Lederwaren is al vele jaren een vertrouwd gezicht in de wereld van luxe trendy lederwaren. Het bedrijf is sinds de oprichting in 1947 uitgegroeid van een kleine fabrikant tot een gerenommeerde speler binnen de lederwarenbranche, met een brede range kwaliteitsproducten..

Luxe tassen en lederen accessoires voor vrouwen en mannen

Het assortiment van de de Rooy lederwaren kent onder andere een ruim aanbod leren tassen voor dames en heren. De collectie damestassen van de Rooy lederwaren bestaat uit schoudertassen, werktassen en weekendtassen. Voor de mannen is er een aanbod van weekendtassen en laptoptassen in hoogwaardige leersoorten.

Leren portemonnees en klein lederwaren

In het assortiment van de Rooy lederwaren is ook een ruim aanbod portemonnees, portefeuilles en sleutelhouders voor zowel mannen als vrouwen. De leren portemonnees en accessoires sluiten qua uitstraling, materiaal en kleur goed aan op het de tassen van de Rooy lederwaren waardoor ze stijlvol met elkaar combineren.

Op zoek naar tassen en portemonnees van De Rooy lederwaren?

Bij Koster schoenmode kunt u terecht voor een ruime keuze tassen en accessoires van de Rooy lederwaren. Het assortiment is zowel online als in onze winkel in Nieuwegein verkrijgbaar. Kom dus langs in onze winkel voor professioneel advies of bestel gemakkelijk online in onze webshop.

TOP

WINKELWAGEN 0

Toegevoegd aan verlanglijst