SALE met hoge kortingen

Zoek

Durea

Durea comfortable damesschoenen van hoge kwaliteit

Durea schoenen worden met veel liefde gemaakt en dat zie je direct. Het volledige productieproces heeft Durea in eigen beheer en bestaat uit ongeveer 200 handelingen per schoen, er wordt gebruikt gemaak van de beste materialen en ook de pasvormen worden volledig in eige huis ontwikkeld. Dit proces maakt Durea schoenen uiterst comfortabel.
Voordat de schoenen de fabriek verlaten worden ze uitvoerig gecontroleerd want Durea wil garant staan voor een eersteklas product.
Het assortiment Durea damesschoenen bestaat uit comfortabele veterschoenen maar ook uit stoere bootjes en enkellaarsjes die verkrijgbaar zijn in verschillende wijdtematen.

Damesschoenen met een brede leest

Durea heeft een grote variatie in pasvorm en is verkrijgbaar in een smalle, normale en brede leest, daarnaast kunt u bij Durea ook terecht voor een super brede pasvorm. Naast deze variatie in wijdtematen hebben Durea schoenen een uitneembaar voetbed waardoor het mogelijk is om de schoenen met steunzolen of inlegzolen te dragen.

Durea damesschoenen online bestellen bij Koster Schoenmode Nieuwegein

Koster schoenmode Nieuwegein is al jaren dealer van Durea schoenen, bij ons kunt u terecht voor een ruim aanbod comfortabele damesschoenen. Heeft u advies nodig of twijfelt u over de maat dan helpen onze medewerkers u graag verder, u kunt ons telefonisch bereiken tijdens openingstijden of een email sturen met uw vraag. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in onze winkel in Nieuwegein waar wij u graag helpen met het maken van de juiste keuze.

TOP

WINKELWAGEN 0

Toegevoegd aan verlanglijst