SALE met hoge kortingen

Verlanglijst
Zoek

Hartjes

Folder Hartjes voorjaar 2023

Hartjes damesschoenen

Al meer dan 65 jaar maakt met merk Hartjes hoogwaardige, comfortabele en stijlvolle damesschoenen. In 1953 werd het bedrijf opgericht door Heinrich HARTJES als orthopedische werkplaats. Dit basisbegrip van de menselijke voet en de specialistische kennis is de basis van het schoenmerk. Nog steeds staan comfort en gezondheid centraal maar dan in combinatie met aantrekkelijk design. Hiermee is HARTJES erin geslaagd om het grootste familiebedrijf schoenenfabrikant in Oostenrijk te worden.

Comfortable schoenen van Hartjes

De extreem lichte en flexibele zool met perfecte demping zorgt voor een uniek en aangenaam draag- en loopgevoel. De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtes (G t/m M). Voor de productie gebruikt men premium leer voering en de wintermodellen zijn gevoerd met lamswol en loden wat zorgt in elk seizoen voor een warm en droog voetklimaat.

De combinatie van comfort, duurzaamheid en mode

Hartes creëert met passie stijlvolle damesschoenen van hoge kwaliteit die de individualiteit van elke vrouw onderstrepen. Maximaal comfort en stijlvolle, moderne ontwerpen die talrijke combinatie- en gebruiksmogelijkheden bieden. Voor de gezondheidsbewuste vrouw met stijl.

TOP

WINKELWAGEN 0

Toegevoegd aan verlanglijst