SALE met hoge kortingen

Zoek

Mephisto

Mephisto schoenen voor mannen en vrouwen

Mephisto schoenen zijn schoenen van hoge kwaliteit met een geweldig loopcomfort. De unieke eigenschappen in combinatie met een modern design maken deze schoenen zeer geliefd bij mannen en vrouwen. De handgemaakte schoenen hebben een optimale pasvorm waardoor je deze comfortabele schoenen kunt dragen voor verschillende gelegenheden zonder last te hebben van vermoeide voeten. De ideale schoen voor de actieve wandelaar die ook graag stijlvol voor de dag komt.

Mephisto rainbow de comfortable klassieker

De Rainbow afkomstig uit de Mephisto originals collectie en al jaren succes. Het is een comfortabele schoen die zowel geschikt is voor vrouwen en mannen en met een geheel eigen karakater. De Mephisto Rainbow is voorzien van de Soft air technolgie die zorgt voor veel loopplezier, ze zijn fluweel zacht waardoor je minder snel last krijgt van vermoeide voeten. Zelfs na 50 jaar blijf de Mephisto Rainbow een unieke schoen, met hand gemaakt en top kwaliiteit.

Mephisto schoenen shop je online bij Koster Schoenmode

Bij ons kun je terecht voor een ruim aanbod Mephisto schoenen die zowel online als in onze winkel in Nieuwegein te bekijken zijn. Bestel jouw favoriete Mephisto schoenen in de webshop of laat je adviseren door een medewerker in onze winkel. Wij helpen graag bij het aanmeten van de juiste schoenmaat.

TOP

WINKELWAGEN 0

Toegevoegd aan verlanglijst