SALE met hoge kortingen

Zoek

Schoenen Wijdte G

Schoenen met wijdte G zijn ontworpen om comfortabel te zijn voor voeten die niet bijzonder smal of breed zijn. Als je voeten een gemiddelde breedte hebben dan is wijdte G geschikt voor u. Het is echter altijd een goed idee om uw voeten op te meten daarom bieden wij bij Koster Schoenmode gratis zooladvies bij de aankoop van een paar schoenen of zolen.

Merk

Maat

Kleur

Diabetici

Hakhoogte

Kuitwijdte

Peesplaat/Hielspoor

Reuma/Atrose

  Sluiting

  Uitneembaar voetbed

  Wandelschoenen

  Wijdte

  Zoolstijfheid

   Wat is wijdte G?

   Schoenen in wijdte G bieden een normale pasvorm. Als uw voeten een gemiddelde breedte hebben en u geen specifieke breedteproblemen heeft zoals smalle of brede voeten, dan is wijdte G geschikt voor u.

   Aanbod

   Bij Koster Schoenmode bieden we een scala aan wijdte G schoenen, waaronder bekende merken zoals Hartjes Schoenen, Westland en Durea. Deze merken staan bekend om hun daadkracht op het gebied van stijl, pasvorm en kwaliteit ze begrijpen de behoeften van mensen die op zoek zijn naar stevige schoenen zonder in te leveren op mode en comfort.

   Wij gaan verder dan het aanbieden van schoenen

   Bij schoen wijdte G past u de meeste schoenen echter kan het zijn dat u lijdt aan  voetklachten en of voetproblemen als; hielspoor, Hallux valgus Shin sprints en spreidvoeten. Bij Koster Schoenmode bieden we daarom advies bij voetklachten. kunt u terecht op onze speciale pagina “Advies bij voetproblemen”. Als u liever een afspraak wilt maken met een adviseur, kunt u contact met ons opnemen per e-mail of telefonisch, voor advies op maat.

   TOP

   WINKELWAGEN 0

   Toegevoegd aan verlanglijst