SALE met hoge kortingen

Zoek

Schoenen wijdte H

Schoenen in wijdte H zijn er voor mensen met een tussenmaat. Ons assortiment bestaat uit merken als Durea, Floris van Bommel en Fidelio. Deze merken zijn ervaren en garanderen kwaliteit en gemak voor uw voeten. Twijfelt u over welke maat schoenzool u heeft of lijdt u aan voetklachten? Koster Schoenmode biedt gratis zooladvies bij aankoop van een paar schoenen of zolen.

Merk

Maat

Kleur

Diabetici

Hakhoogte

Kuitwijdte

Peesplaat/Hielspoor

Reuma/Atrose

  Sluiting

  Uitneembaar voetbed

  Wandelschoenen

  Wijdte

  Zoolstijfheid

   Waarom wijdte H?

   Schoenen in wijdte H zijn speciaal ontworpen voor mensen die te brede voeten voor wijdtemaat G hebben maar te smalle voeten voor wijdtemaat K hebben. Hierdoor valt u tussen wal en schip, gelukkig is wijdte H speciaal voor uw behoefte gemaakt. De schoen biedt extra ruimte in de voorvoet en middenvoet. Dit resulteert in een comfortabele pasvorm die niet knelt of ongemak veroorzaakt.

   Optimale Comfort en Ondersteuning

   Brede voeten kunnen knellende en ongemakkelijke schoenen tot gevolg hebben. Bij Koster Schoenmode bieden we dan ook merken als Hassia, Ara en Floris van Bommel. Zij staan bekent om hun vakmanschap, oog voor comfort en kwaliteit. De schoenen van onze collectie bieden de ruimte die uw voeten nodig hebben, terwijl ze tegelijkertijd de nodige ondersteuning en stabiliteit bieden.

   Of u nu een lange wandeling wilt maken, comfortabel op het werk wilt staan of gewoon wilt genieten van een avondje uit bij Koster Schoenmode bent u bij het juiste adres. 

   Wij gaan verder dan het aanbieden van schoenen

   Als u wijdte maat H schoenen heeft kan het vrij lastig zijn om comfortabele en stijlvolle schoenen te vinden. Als u dan ook nog lijdt aan voetklachten of voetproblemen. kan dit uw dagelijks leven zwaar beïnvloeden. Koster Schoenmode helpt u dan ook graag.
   Voor persoonlijk advies bij voetklachten kunt u terecht op onze speciale pagina “Advies bij voetproblemen”.
   Als u liever een afspraak wilt maken met een adviseur, kunt u contact met ons opnemen per e-mail of telefonisch, voor advies op maat.

   TOP

   WINKELWAGEN 0

   Toegevoegd aan verlanglijst