SALE met hoge kortingen

Zoek

Wijdte M

Schoenen in Wijdtemaat M is er voor mensen met zeer brede voeten, wij begrijpen de uitdaging van het vinden van comfortabele en goed passende schoenen.
Onze collectie van durea, waldlaufer, hartjes schoenen in wijdte M is speciaal ontworpen om aan deze behoeften te voldoen. Koster Schoenmode biedt gratis zooladvies bij aankoop van een paar schoenen of zolen. Met behulp van onze 3D-scanner meten we uw voeten nauwkeurig op en geven wij u een gepast zooladvies.
comfort maar tegelijkertijd ook elegantie speciaal afgestemd op jouw voetwijdte.

Merk

Maat

Kleur

Diabetici

Hakhoogte

Kuitwijdte

Peesplaat/Hielspoor

Reuma/Atrose

  Sluiting

  Uitneembaar voetbed

  Wandelschoenen

  Wijdte

  Zoolstijfheid

   Wanneer Wijdte M

   Schoenen in wijdte M bieden aanzienlijk meer ruimte in het voetbed wat resulteert in een comfortabele pasvorm zonder knelling of ongemak. Deze schoenen zijn ideaal voor mensen met zeer brede voeten, of het nu vanwege de natuurlijke vorm van de voet is of als gevolg van specifieke voetproblemen zoals; Hallux Valgus, reuma of artrose.

   Collectie

   Bij Koster Schoenmode streven we ernaar om schoenen van hoogwaardige materialen aan te bieden die zowel stijlvol als aangenaam zijn. Ontdek onze selectie schoenen in wijdte M, bij Koster Schoenmode en ervaar het verschil van schoenen die speciaal zijn ontworpen voor zeer brede voeten. Bij Koster Schoenmode geloven we dat iedereen recht heeft op comfortabele, goed passende schoenen.
   als gevolg van aandoeningen zoals hallux valgus, eeltknobbels, reuma, of gewoon vanwege van nature zeer brede voeten.

   Waldläufer

   Waldläufer heeft zijn reputatie opgebouwd op basis van diverse opmerkelijke eigenschappen.

   Het begint met de uitmuntende pasvorm en het ongeëvenaarde comfort van Waldläufer schoenen. Deze worden geleverd in diverse wijdtematen (waaronder wijdte M), waardoor ze ideaal zijn voor mensen met verschillende voetbreedtes.
   Deze comfortabele pasvorm wordt ondersteund door het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals leer en suède, die niet alleen duurzaamheid garanderen, maar ook de hele dag door comfort bieden.

   Voor mensen met specifieke voetproblemen biedt Waldläufer ook orthopedische opties, inclusief schoenen met uitneembare inlegzolen voor extra ondersteuning.

   Een ander kenmerk van Waldläufer is het vakmanschap dat in elk paar schoenen wordt gestoken. Elk paar wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd, met een scherp oog voor detail en afwerking.

   Kortom, Waldläufer staat bekend om zijn comfortabele, duurzame en stijlvolle schoenen, met speciale aandacht voor mensen met diverse voetproblemen en -breedtes.

   Wij gaan verder dan het aanbieden van schoenen.

   Bij Koster Schoenmode begrijpen we dat voetongemakken en voetproblemen uw dagelijks leven kunnen verstoren, we staan dan ook klaar om u te ondersteunen. Voor persoonlijk advies met betrekking tot voetklachten nodigen wij u uit om op onze pagina “Advies voor voetproblemen” te kijken. Indien u de voorkeur geeft aan een adviseur, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefonisch.

   TOP

   WINKELWAGEN 0

   Toegevoegd aan verlanglijst