• 7 dagen per week geopend

Wij ontvangen u graag in onze winkel, soms lukt dit niet wij bieden u de moglijkeid voor service aan huis of op locatie.

Winkel Koster schoenmode Nieuwegein

SERVICE AAN HUIS OF OP LOCATIE

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het niet altijd lukt om onze winkel te bezoeken. In dit geval kunt u gebruik maken van onze speciale service aan huis of op locatie.
Eén van onze medewerkers zal u op afspraak bezoeken met een aanbod dat u past. Wij bieden deze service in een straal van 10 kilometer rond Nieuwegein.
Als u van deze service gebruik wilt maken kunt u Harry Koster bellen (0621895688) om een afspraak te maken voor een bezoek aan huis of  op locatie.

HOE WERKT HET

U doet uw bestelling op onze website

U maakt vooraf op onze site een keuze van de modellen die u graag aan huis wenst te passen. U kunt een bestelling maken en deze meteen afrekenen of  kunt uw wensen aangeven bij het veld opmerkingen
U besteld en betaald direct via deze site en kiest voor de verzendmethode "Bezorgen 10 km rond Nieuwegein".

U bespreekt het liever met ons voordat w bij u komen

U neemt telefonsich contact met ons op om persoonlijk de wensen te bespreken en een afspraak te maken via nummer 030 6035068 of rechtstraaks met Harry Koster op nummer 06 21 89 56 88

Wij willen u verzoeken om op tijd aanwezig te zijn en bij verhindering dit tijdig te laten weten zodat wij uw tijdslot aan een andere klant kunnen geven.
Indien u COVID gerelateerde klachten heeft zoals keelpijn, koorts of droge hoest verzoeken wij u om de gemaakte afspraak tijdig te annuleren via de mail of telefonisch door de winkel te bellen 0306035068 of 0621895688.
Wij vragen voor de service aan huis of op locatie een vergoeding van € 5.00

Heeft u hulp nodig?

  • Telefonisch advies en vragen
  • Hulp bij het plaatsen van uw online bestelling
  • Telefonisch een afspraak maken

Harry Koster is telefonisch of via Whatsapp bereikbaar op nummer 06 21 89 56 88

U kunt ook het onderstaande formulier gebruiken om een vraag te stellen.

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
 

Blijf op de hoogte van de laatste trends en aanbiedingen