• 7 dagen per week geopend
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Welke schoenen bij Hallux valgus?

Hallux valgus is een vergroeiing aan de grote teen waardoor deze scheef gaat staan. Na verloop van tijd ontstaat er een knobbel bij de grote teen die pijn kan geven. Bij Hallux Valgus is behandeling niet altijd nodig. Bij lichte klachten kunnen goede schoenen vaak al helpen.

Schoenen bij beginnende halux valgus

Bij beginnende hallux valgus is het belangrijk om de juiste schoenen te dragen. Door de juiste schoenen te kiezen is het probleem te stabiliseren en daarmee is verergering te voorkomen. Op deze pagina vindt u het aanbod schoenen die geschikt zijn bij een beginnende hallux valgus. Deze schoenen zijn breed en bieden voldoende stevigheid om pijnvrij te lopen met hallux valgus. Kies nooit voor een maat groter! Hiermee is het probleem misschien tijdelijk opgelost maar door het slippen in de schoen zullen deze uiteindelijk verergeren.

Advies bij hallux valgus

Wanneer onze speciale hallux valgus schoenen het probleem noet oplossen dan is het raadzaam om lagngs te komen voor advies. Dit is ook mogelijk op afspraak in de winkel of zelfs aan huis. Samen met onze adviseurs bekijken we welke mogelijkheden er zijn. Hierbij kunt u denken aan het oprekken van de schoen of het gebruik van steunzolen of een afwikkelbalkje. 

Schoenen die geschikt zijn bij hallux valgus

Koster schoenmode heeft een ruim aanbod hallux valgus schoenen voor dames en heren. In het assortiment hebben wij schoenen van toonaangevende merken als Durea, Xsensible Stretchwalker en Q fit. Deze merken bewijzen dat je toch leuke schoenen kunt dragen bij voetproblemen.

Gratis voetencheck

Doorgaans zijn hallux valgus klachten goed te verhelpen. Met de juiste schoenen en een paar kleine aanpassingen gaan veel mensen weer pijnloos door het leven. Wanneer de klachten verergeren raden wij medisch advies aan. Te lang doorlopen met klachten zal het probleem verergeren. Neem conatct met ons op of kom langs voor een gratis voetencheck en advies.

Meer informatie over moeilijke en pijnlijke voeten?

Ga naar de speciale pagina over voetproblemen >>>

Blijf op de hoogte van de laatste trends en aanbiedingen